Android och iPhone
Vi kan ta fram skräddarsydda Android-, iPhone- och iPad-appar till er.
Det kan röra sig om appar direkt kopplade till er verksamhet, t.ex. en app för att rapportera tid. Men det kan även röra sig som en app riktad mot era kunder för att öka er försäljning.
Vi levererar en komplett lösning till er som ni kan börja använda utan tidigare kunskaper om Android och iPhone. Vi har lång erfarenhet av mobila lösningar, hela vägen från mobiltelefonen till webbgränssnittet.

När det gäller företagsinterna appar för att effektivisera verksamheten så är det viktigt att komma ihåg att om man väljer en Android-lösning så kan man redan idag köpa Android-telefoner för mindre än 800 kr (exkl. moms). Detta gör att terminalkostnaden blir väldigt låg, om man betänker att de anställda ändå skulle behöva en mobiltelefon. När det gäller lösningar riktade mot era kunder för att öka er försäljning så rekommenderar vi att man tar fram appar för både Android och iPhone för att få optimal spridning på appen.

Tveka inte att kontakta oss om ni funderar på att införa mobila lösningar i er verksamhet. Kanske är ni bara nyfikna på Android och iPhone? Slå oss gärna en signal så kanske vi kan komma med uppslag på hur ni kan effektivisera er verksamhet eller öka kundnyttan med Android och iPhone.

Se gärna även våra referensprojekt.
 

Copyright © 2017 Avenda Consulting